Sint-Paulusschool: Schooltoneel Boeing Boeing

  Het podium staat klaar, de drank is besteld en de repetities zijn volop aan de gang! Ditmaal voor een klassieker in de toneelwereld: Boeing Boeing, van de Franse schrijver Marc Camoletti. Deze toneelvoorstelling, gespeeld door ouders en leerkrachten, mogen jullie niet missen!
  We hebben voor jullie niet alleen een dolkomische avond in petto, maar na elke voorstelling zorgen we ook voor een gezellige avond in het toneelcafé. En na beide zaterdagavondvoorstellingen zorgen we nog voor een heus feestje, mét DJ. Er is ook een voorstelling op zondagmiddag.
  Kaarten zijn te verkrijgen via www.sintpauluswebshop.be.
  De speeldata: 
  Vrijdag 1/3 (20u)

  • Zaterdag 2/3 (20u)
  • Zondag 3/3 (14u30u)
  • Woensdag 6/3 (20u)
  • Vrijdag 8/3 (20u)
  • Zaterdag 9/3 (20u)

  De plaatsen (stoelen) zijn genummerd. De kinderen onder de 12 jaar zitten op de eerste rijen op banken. Kom je in groep? Bestel dan meteen kaarten voor de hele groep, dan zit je naast elkaar. Je reservatie is pas definitief na overschrijving van het correcte bedrag. Kaarten kosten € 11 voor volwassenen en € 8 voor kinderen (tot en met de lagere school). 
  Over het stuk:
  “Boeing Boeing”
  De vrijgevochten Josephine heeft zich met drie piloten tegelijk verloofd. Ze managet haar liefdesleven door een strak schema bij te houden van hun vluchten zodat de mannen elkaar nooit ontmoeten. Door die voortdurende verandering in huis doet ze haar huishoudster Berta op de rand van een burn-out balanceren. Maar stormweer, een snellere Boeing en de komst van haar oud-vriendin, Claire, gooien Josephines schema helemaal in de war. Josephine moet nu het hoofd koel zien te houden om te vermijden dat de waarheid aan het licht komt, en dat leidt uiteraard tot hilarische situaties en misverstanden.
  Auteur: Marc Camoletti
  Regie: Joris De Smet  
  Regie-assistentie: Joke Vuylsteke
  Met: Eline Versieck, Stéphanie Demuynck, Katy Heyde, Ina Leijman, Gauthier Beyaert, Pol Albrecht en Cedric Poelman. 
  Praktisch:
  Onze bar opent telkens een uur voor aanvang van de voorstellingen.
  De deuren van de zaal zwaaien open een half uur voor de start. We beginnen stipt.
  Locatie: Basisschool Sint-Paulus, Gavergrachtstraat 97 – 9031 Drongen
  Graag tot dan!
  Oudercomité, directieteam en leerkrachten

  Event Details
  Event Details