Werken Campagne

  We hebben onderstaand bericht ontvangen van de Stadsdiensten:

  Bericht van 10 nov. 2023
  Ondertussen werd de parking aangelegd met de funderingslaag. Deze zal afgewerkt worden samen met de heraanleg van het deel van de Gijzelstraat t.h.v. de schoolhoeve.
  Deze kan voorlopig ook al gebruikt worden. 
  Deze week is de aannemer gestart met het uitzetten van de recreatieve paden en zal het grondverzet hiervoor gebeuren. Dit kan mogelijks hinder geven ter hoogte van het lokaal van de gidsen Sint – Coleta.
  Verder wordt ook de parallelle werf voor de restauratie van de tuinmuur voorbereid. Daarvoor wordt een werfkeet geplaatst langs de Gijzelstraat. Deze werken worden gecoördineerd door collega Doll My Lynn.
  Van zodra de verdere planning gekend is zal ik jullie hier over informeren.
  Indien er vragen zijn kan je zeker bij mij terecht! 

  Eerste bericht:
  Aan de hand van deze mail wil ik jullie er van op de hoogte brengen  dat alles er naar uitziet dat wij in de loop van september zullen starten met de inrichtingswerken.
  Echter zal het zich hoogst waarschijnlijk wel voordoen dat de parkeermogelijkheden vooraan aan het landgoed al aan het begin van de werken niet meer toegankelijk zullen zijn.
  De eerste ingreep die de aannemer zal uitvoeren is het realiseren van de nieuwe parking. Van zodra deze klaar is kan deze in gebruik worden genomen.
  Tot slot laat ik nog even weten dat op zondag 16 oktober het plantevenement van het geboortebos 2021 doorgaat in De Campagne.
  We houden jullie verder op de hoogte. Indien er in tussentijd nog vragen zijn mag je me zeker contacteren.

  Groeten,

  Eva Verstraete

  Coördinator Groenpolen

  Groendienst | Departement Stedelijke Ontwikkeling | Stad Gent

  Bezoekadres: Woodrow Wilsonplein 1, 9000 Gent

  Postadres: stadhuis, Botermarkt 1, 9000 Gent

  GSM 0470/90.16.26 | www.stad.gent/ |