Sint-Paulus Luchteren: Mosselfestijn

  We hebben er lang op gewacht, maar eindelijk is het opnieuw zover: ons mosselfestijn is terug van weggeweest (https://www.sintpauluswebshop.be)

  Naar jaarlijkse traditie organiseert het oudercomité op zaterdag 15 oktober een grandioos eetfestijn met lekker eten, een hoop plezier en bakken gezelligheid voor zowel de kinderen als de ouders.

  Op het menu: Volwassenen eten Jumbo mosselen met frietjes à volonté voor € 24, kinderen tot 12 jaar voor € 14. Diegenen die liever spaghetti bolognaise (of een vegetarische pasta) lusten, worden ook op hun wenken bediend: volwassenen aan € 14 en kinderen tot 12 jaar aan € 8. De diehards kunnen nadien smullen van een dessertbordje voor € 6. 

  Ouders kunnen nadien napraten in ons mosselcafé met een frisse pint of een wit wijntje. Proef ook zeker ons nieuw schoolbier: “PAULUSKE”.

  Voor een vlotte bediening werken we in zes shiften. Die starten om 17u30, 18u, 19u, 19u30, 20u30 u of 21u. Wenst u één grote tafel te reserveren met verschillende ouders? Dat kan! Let op: in tegenstelling tot de voorgaande jaren moeten groepen die samen aan dezelfde tafel willen zitten zich ook samen inschrijven als één groep (met ook één betaling voor de hele groep). Maximum aantal per tafel: 16 personen.

  Wil je er graag bij zijn? Wacht dan niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt per shift. Inschrijven kan tot en met 7 oktober via onze webshop (https://www.sintpauluswebshop.be), en betalen kan via storting op onze rekening. (U krijgt een mail na inschrijving met de nodige info om de storting uit te voeren).

  Hopelijk tot dan!

  Het oudercomité