Sint-Paulus Luchteren: Grandioos Eetfestijn

  Naar jaarlijkse traditie organiseert het oudercomité op zaterdag 21 oktober een grandioos eetfestijn met lekker eten, een hoop plezier en bakken gezelligheid voor zowel de kinderen als de ouders.
  Op het menu: Volwassenen eten Jumbo mosselen met frietjes voor € 24, kinderen tot 12 jaar voor € 14. Diegenen die liever spaghetti bolognaise (of een vegetarische pasta) lusten, worden ook op hun wenken bediend: volwassenen aan € 14 en kinderen tot 12 jaar aan € 8. De diehards kunnen nadien smullen van een dessertbordje voor € 6. 
  Ouders kunnen nadien napraten in ons mosselcafé met een frisse pint, een wit wijntje of ons eigen Pauluske-schoolbier. Voor de kinderen voorzien we een kinderdisco.
  Voor een vlotte bediening werken we in zes shiften. Die starten om 17u30, 18u, 19u, 19u30, 20u30 u of 21u. Wil je één grote tafel te reserveren met verschillende ouders? Dat kan! Let wel: groepen die samen aan dezelfde tafel willen zitten, moeten zich ook samen inschrijven als één groep (met ook één betaling voor de hele groep). Maximum aantal per tafel: 16 personen.
  Wil je er graag bij zijn? Wacht dan niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt per shift. Inschrijven kan tot eind deze week via onze webshop (https://www.sintpauluswebshop.be). 
  En nog een tip: bestel ook jouw drankkaarten online, zodat je op de avond zelf niet nodeloos moet aanschuiven. De kaarten zijn geldig tot einde van het schooljaar 2023-24.
  We hopen alvast jullie massaal te mogen verwelkomen!
  Vriendelijke groeten,
  Het oudercomité

  Event Details
  Event Details