Frank Van Hecke

  Interesse voor keramiek, draaiwerk, was er reeds lang. Het kriebelde al een hele tijd en met voorbeelden uit de nabije omgeving begon een aantal jaren voor het einde van de werkcarrière de microbe nog meer te bijten.

  Lang naar school gaan was niet de bedoeling maar directe lessen van ervaringsdeskundigen deden mij de stap zetten om zelf ook met de handen in de klei te zitten ( MUDAR keramiek, Atelier AIMEE) .

  Mijn voorkeur gaat uit naar geometrische vormen,  objecten maken die gebruikt kunnen worden in het dagelijkse leven.

  Experimenteren met verschillende soorten klei, glazuren,  vormen  is een fase waarin ik nu mijn verbeelding kan uitwerken. Ervaring uitwisselen met mijn dochter Nele (die toch wel een duwtje in de rug  heeft gegeven) stimuleert om nieuwe vormen te maken en uitdagingen aan te gaan.

  Contactgegevens

  Adres:

  Groenewandeling 77 Drongen

  tel. 0032 479 93 62 04

  Email mij (klik)