Okra Baarle: De Zorgmantel nodigt uit …

  Op dinsdag 7 februari organiseren we samen met steunpunt mantelzorg een netwerknamiddag voor mantelzorgers. Draag jij regelmatig zorg voor iemand? Dan ben je een mantelzorger. Van harte welkom om samen met andere mantelzorgers ervaringen uit te wisselen, informatie en antwoorden op je vragen te krijgen
  van het steunpunt en een maatschappelijk werker van een ziekenfonds. We starten om 14u in Leiehome en voorzien ook koffie met gebak.


  Op donderdag 9 maart organiseren we een high tea in het ontmoetingscentrum van Baarle, Baarledorpstraat 90. Je kan er genieten van een étagère vol zoete lekkernijen met een kannetje thee of een kopje koffie. We maken er een gezellige namiddag van en starten om 14u. Allemaal van harte welkom!


  Op donderdag 23 maart komen we samen in het ontmoe3ngscentrum van Baarle voor ons praatcafé. We gaan van start om 14u voor een gezellige babbel. Hopelijk tot dan!


  Heb je nog vragen, suggesties of wens je meer info? Stuur gerust een mailtje naar zorgmantel@leiehome.be. En volg ook onze facebook pagina ‘De Zorgmantel’ om op de hoogte te blijven van onze activiteiten. Hopelijk tot dan!

  Event Details
  Event Details