CuVino: Wines&History daguitstap in het Vlaamse Heuvelland

  Zorgt de klimaatopwarming ervoor dat onze contreien het nieuwe Bourgogne worden?
  Het zou zomaar eens kunnen… Zoek het samen uit met CuVino tijdens onze nieuwe wijnuitstap op zaterdag 9 september in het Heuvelland van onze Vlaamse Westhoek.
  We bezoeken dan naast het Wijndomein Entre-Deux-Monts, zowat de vaandeldrager van deze dynamische wijnregio, ook het Wijngoed d’Hellekapelle, leverancier bij heel wat sterrenrestaurants met haar kwalitatieve rode wijnen. Beiden verwachten ons voor een interessante rondleiding en uitgebreide degustatie.
  Uiteraard geen bezoek aan Heuvelland zonder een rondje met de wereldberoemde Cordoba kabelbaan. Pure nostalgie, al is geschiedenis in de Westhoek nooit ver weg.
  We vonden het dan ook een passend idee om ‘s avonds de Last Post bij te wonen in Ieper, gecombineerd met het diner in ons restaurant op enkele minuten wandelen van de Menenpoort.
  En jawel, ook voor de lunch kozen we voor een monument met Den Heksenstoel in Loker.

  Overtuigd? Schrijf je dan nu in voor deze unieke CuVino daguitstap en vertrek met een gerust gemoed op vakantie! Gezien de busreis zijn de plaatsen uiteraard beperkt. 
  Datum : zaterdag 9 september
  Vertrek: Samenkomst op de parking van Ret Square, Antoon Catriestraat 39, 9031 Drongen. De bus vertrekt om 8u30. (finaal tijdstip nog te bevestigen)
  We verwachten terug te zijn in Drongen zaterdagavond in de late avond.
  Deelnameprijs : 145€ per persoon
  Inbegrepen in de prijs (zo goed als alles…): de busreis (incl. mini-ontbijt, fooi voor de chauffeur), bezoek en degustaties bij de wijndomeinen, lunch (lekkere salade + 1 drankje), diner (aperitief + 2-gangen menu en dranken selectie), Cordoba kabelbaan.
  Niet inbegrepen in de prijs: vrije aankoop van wijnen.
  Deelnemers zullen voor de trip gevraagd worden hun keuze te maken voor de lunch en diner (2 varianten).Inschrijven:
  Per mail naar hans.vansteenbrugge1@telenet.be met vermelding van aantal personen.
  Je inschrijving is pas geldig na betaling op BE36 4427 6727 5181 van Hans Vansteenbrugge met vermelding: “Heuvelland 2023”.
  Inschrijven kan uiterlijk tot en met 27 augustus.

  Event Details
  Event Details