Kapel Petit: William Boeva en Johan Stuer

  Na 80 voorstellingen met B30VA –  nu te zien op Streamz – maakt William zich klaar voor een nieuwe comedy voorstelling. Een idee is er al. De mopjes moeten nog komen, en wie weet gooit hij nadien alles weer in de vuilbak;
  Dingen als ‘niet op de witte strepen van het zebrapad lopen (of net wel)’ herkent bijna iedereen. Dit is een uiting van OCD, obsessive-compulsive disorder, wat zeer onschuldig kan zijn, maar bij William Boeva is het een beetje te ver doorgeslagen.
  Waar William in zijn vorige voorstelling B30VA nog worstelde met de levensvragen moet hij concluderen dat er eigenlijk nog niks is veranderd. Nog steeds geen hond, huis of kind. Daar heeft hij ook geen tijd voor, want de treden van iedere trap tellen houdt hem wel even bezig.
  William vertelt over hoe deze dwangstoornis stilletjes aan zijn leven overnam, hoe hij in soms pijnlijk hilarische situaties toch de schijn hoog probeerde te houden en hoe hij de stem in zijn hoofd het zwijgen oplegde. Maar… als je brein alles controleert wat je denkt, wie controleert dan jouw brein?
  En hij komt niet alleen, Samen met William komt ook Jan Linssen mee.
  Jan is al eeuwen het vast voorprogramma van Kamal Kharmach en werkt nu aan zijn eerste volavond voorstelling.
  Nu al een topavond!
  RESERVATIES VANAF BEGIN MEI

  Event Details
  Event Details