LG Centrum: Whisky is een landbouwproduct

  Uitnodigin

  Proeven en ruiken in Landgoed De Campagne…Proeven van Belgische whisky.

  Je maakt kennis met de specifieke verbondenheid die er bestaat tussen de landbouwer en de whiskymaker. Terwijl jullie te weten komen hoe whisky gemaakt, geproefd en gesmaakt wordt, kan je genieten van drie verschillende Belgische whisky’s.

  Gedistilleerde dranken of ‘spirits’ zitten in de lift. Iedereen drinkt op zijn tijd wel een keer whisky, gin, rum, tequila of cognac. Whisky wordt zowat overal in de wereld geproduceerd. Elk land en elke producent heeft zijn eigen specifieke whiskykarakter en -cultuur.

  Wat weinigen weten is dat ook België stilaan een echt whiskyland is. Bovendien doen we het nog eens goed ook. Niet echt verwonderlijk als je weet dat de kennis van bier maken voor een groot stuk de basis is van goeie whisky. En laten we daar nu net tot de top van de wereld behoren. Daar komt nog één aspect bovenop. De kennis van de landbouw die het basisproduct gerst en andere graansoorten produceert.

  Tijdens de voordracht ‘Whisky is een landbouwproduct’ maak je kennis met de specifieke verbondenheid die er bestaat tussen de landbouwer en de whiskymaker. De lesgever neemt je mee op een reis door het verleden, het heden en de toekomst. De deelnemers genieten van drie verschillende Belgische whisky’s, gedragen door leuke verhalen en anekdotes.

  Graag nodigen we u uit op 22/10 om 20u in De Campagne (Gijzelstraat 12, Drongen)

  Leden betalen slechts € 12,00  per persoon, (€15,00 voor niet-leden).

  Iedere deelnemer krijgt zijn eigen glas mee naar huis.

  Gelieve dit bedrag te storten op rekening BE60 7374 0601 5670 voor 15 oktober met vermelding van uw naam. De overschrijving geldt als inschrijving. Graag bericht naar jo.vanparys06@gmail.com of 0476/61 69 54.

  n

  Event Details
  Event Details