Oude Abdij: Vind je eigen weg

  Ben je een jongere tussen 18 en 35 jaar? ​Vraag je je soms af waar je naartoe wil in je leven? Wat je betekent in deze wereld? Wie God voor jou is? 

  ‘Vind je eigen weg’ is een jongerenweekend in de rust van de Oude Abdij. Het geeft een kans om jezelf te ontwikkelen, te groeien als mens en keuzes te leren maken in jouw leven. We zoeken, vanuit de inleidingen en de uitwisseling met elkaar, hoe we koers kunnen houden in onzekere tijden.
  Levenswijsheid en inspiratie vinden we in de spiritualiteit van Ignatius van Loyola die tot op vandaag relevant blijft. 

  Er is een gevarieerd programma met getuigenissen, individuele creatieve opdrachten, tijd in de natuur, uitwisseling in kleine groepjes en kans tot persoonlijk gesprek met een begeleider. Tussendoor is er ruimte voor ontmoeting, rust en ontspanning.

  De begeleiders zijn geworteld in de christelijke traditie en gevormd in de ignatiaanse spiritualiteit. Het weekend staat echter open voor iedere zoekende mens. Ook jongeren die reeds deelnamen aan het ‘Vind Je eigen Weg’ weekend in februari zijn allen welkom gezien we andere inhoud aanbieden

  Doelgroep:
  Jongeren en jongvolwassenen van 18 – 35 jaar (of leerling in het 6de middelbaar)

  Data:
  vrijdag 11 (18 u.) – zondag 13 november (14 u.) 2022

  Plaats:
  Oude Abdij Drongen (bij Gent). Drongenplein 27, 9031 Drongen. Bereikbaarheid: zie reisroute

  Begeleiding:
  Walter Ceyssens s.j., projectverantwoordelijke van studentenhuis Lerkeveld en tevens geestelijk begeleider in het seminarie ‘Johannes XXIII’.
  Kaat Van Vossel, medewerker van de Oude Abdij Drongen

  Kosten: 
  € 75 euro

  Info en inschrijven:
  Info via activiteiten@oudeabdij.be of telefonisch via +32 9 226 52 26

  Event Details
  Event Details