Oude Abdij: Tussen stilstaan en bewegen

  Heb jij onlangs of langer geleden iemand of iets verloren? Voel je de nood om tijd vrij te maken voor je rouwgevoelens? Denk je dat je verbinden met anderen je kan helpen? 

  Verlieservaringen brengen zeer uiteenlopende emoties, gevoelens en gedachten mee. Wat je overkomen is, verandert je leven. 
  In dit weekend kan je stilstaan bij deze ontredderende gebeurtenissen op je levenspad.
  Het weekend wil je helpen bij het zoeken naar een evenwicht tussen stilstaan (bij de rouwgevoelens) en bewegen (naar de toekomst).

  In dit weekend mag je ‘zijn’ met alles wat je nu voelt en beleeft. We creëren ruimte om op adem te komen en andere rouwenden te ontmoeten. 
  Langs verschillende wegen ontdek je meer over jezelf en over de rouw. We bieden je informerende, meditatieve en creatieve ‘impulsen’ aan. Ook schenken we aandacht aan het belang van je lichaam in het rouwproces. We voorzien voldoende persoonlijke tijd om de natuur in te gaan of te rusten…
  Je ervaart doorheen de activiteiten wat jij nodig hebt om verder te gaan. 

  Voor wie is dit weekend bedoeld? Voor iedereen die verlies en rouw ervaart in zijn leven. We denken aan: het verlies van een dierbare, maar ook aan een relatiebreuk, een jobverlies, verlies van gezondheid, een onvervulde wens.…

  Kortom, als je voelt dat dit weekend iets voor jou zou kunnen betekenen, ben je hartelijk welkom in de gastvrije en rustgevende omgeving van de Oude Abdij.

  Info via activiteiten@oudeabdij.be of telefonisch via +32 9 226 52 26 

  Event Details
  Event Details