LG Drongen: Start to darts

  Initiatie darts. Tijdens een +/- 3 uur durende workshop leer je de kneepjes van het vak.

  Wij nodigen u graag uit op onze initiatie darts op vrijdag 10 maart 2023. Dit sportieve feest gaat door in Landgoed de Campagne te Drongen. We beginnen om 19 u. Als je dit echt niet haalt kan je ook later komen, maar dan mis je een deel van de uitleg.
  Iedereen heeft wel eens een pijltje in de ‘vogelpik’ gegooid. Maar door de successen van dartspelers zoals bv. ‘Dancing’ Dimitri Van den Bergh beseffen we dat darts veer meer is dan een pijltje op goed geluk richting het dartsbord gooien.
  Jeroen Lycke, uitbater van Dartshop Shafts ‘n Flights, zal ons tijdens een initiatie de kneepjes van het vak leren. Hij start zijn workshop met een korte uitleg over het spel en de verschillende materialen. Nadien volgt de praktijk: welke technieken en trainingsoefeningen zijn er?
  Afsluiten doen we met een tornooitje. Gooi jij binnenkort een one hundred and eighty?! De initiatieles duurt een 3 uur. De lesgever brengt alle materiaal mee voor de uitleg en om te oefenen. Er kunnen maximum 40 personen inschrijven, die spelen per 4.
  Landelijke Gilde Drongen kan deze avond aanbieden voor € 15, niet-leden betalen € 20. Dit bedrag wordt uiterlijk op 15 feb. 2023 gestort op de rekening BE60 7374 0601 5670 van Landelijke Gilde Drongen. Uw betaling geldt als inschrijving.
  Graag je komst ook mailen naar chrisdhooge58@gmail.com. Dan kunnen we je verwittigen mocht de avond volzet zijn.
  Van harte welkom!

  Event Details
  Event Details