Okra Luchteren: Seniorenfilm

  Vrijdag 20/01: De Buurtpolitie: “DE PERFECTE OVERVAL

  De Commissaris bereidt een spectaculaire teambilding voor om het jaareinde te vieren.Het korps moet een in scène gezette bankoverval plegen om te leren denken als criminelen.
  Om de tuin geleid door een malafide coach, pleegt het korps zonder het te weten een echte overval. Zodra zij de waarheid ontdekken gaan zij aan het werk om hun fouten recht te trekken. Het wordt een strijd tegen de tijd.

  Vrijdag 17/02 :  “DEVOTION”. 1950, Koreaanse oorlog.

  Twee jonge mannen worden geselecteerd voor een prestigieuze eenheid van de marine.
  De ene is een marineofficier en de andere een getalenteerde piloot die als eerste Afro-Amerikaan voor de marine vliegt. Tijdens de zware opleiding wordt de vriendschap tussen beiden die op de proef  gesteld.
  Inschrijven : Door storting van 10,45 euro  (cosy Seat 13,95)  op rekening nummer BE 75 7506 4906 4851   van  Reunes  Erik

  SENIORENFILM in de SFINX.

  Donderdag  12 januari  om 14 uur  : “DE ACHT BERGEN”

  Felix Van Groeningen en Charlotte Vandermeersch regisseren deze hartveroverende film.
  Het verhaal is dat van Pietro en  Bruno, een jongen uit de stad en één uit de bergen die vriendschap sluiten  wanneer ze 11 jaar zijn. De kinderen worden mannen en leiden een eigen leven. Zij verliezen elkaar uit het oog en vinden elkaar terug. Terwijl Bruno trouw blijft aan zijn berg, zwerft Pietro door de wereld.  ‘t  is een tocht door liefde en éénzaamheid, langs afkomst en bestemming, over vriendschap, leven en dood heen.
  Reservatie via contact@sphinx-cinema.be. (Prijs: 8 euro of 12 euro met koffie en taart)

  Event Details
  Event Details