Kapel Petit: Piano en Photography

  PIANO & PHOTOGRAPHY
  Inspired by Nature
  “Even compleet weg uit de hectische wereld
  en helemaal omringd door tijdloosheid en pure schoonheid.”
  Pianist Tom Kristiaan en natuurfotograaf Wouter Pattyn slaan de handen in elkaar.
  Beiden hebben een grote passie voor de natuur. Voor de rust. Voor de stilte.
  Wouter Pattyn reisde heel Europa af op zoek naar de meest beklijvende plekken. Het resultaat zijn adembenemende foto’s van 12 verschillende regio’s. Hij publiceerde ze in zijn vierde boek “Wild van Europa” dat in december 2022 uitkwam (Lannoo).
  Tom Kristiaan is pianist en neoklassiek componist. Zijn dromerige pianocomposities werden wereldwijd meer dan 10 miljoen keer beluisterd. In het voorjaar 2023 brengtb hij zijn vierde album uit “Inspired by Nature”, geïnspireerd op het boek en de
  natuurbeelden van Wouter Pattyn. Elke compositie vertolkt op subtiele wijze de sfeer van de beelden: de mystieke wijdsheid van Ijsland, het ontzag en grootsheid van de Alpen, tot de sierlijke beweging van een troep vogels uit de lage landen.
  Voorstelling
  In de voorstelling “Piano & Photography – Inspired by Nature” presenteert Tom Kristiaan live zijn album samen met de projectie van de adembenemende natuurbeelden op groot beeld. Het verhaal van de fotograaf wordt één met de muziek en de samensmelting van muziek en fotografie zorgen voor een intense beleving, waarbij allerlei emoties loskomen. Ontzag. Verwondering.
  GROOTSHEID.
  NEDERIGHEID.
  SPEELSHEID.
  Wouter Pattyn
  Wouter is een freelance wildlife- en natuurfotograaf. Hij is auteur van verschillende boeken rond natuurfotografie en schrijft voor fotografie magazines. Zijn werk wordt frequent gebruik in boeken, magazines of kranten. In december 2022 publiceert hij, samen met Lannoo uitgeverij, een nieuw boek “Wild van Europa”. Hij doorkruiste gans Europa en ging op zoek naar de ziel achter de
  diverse regio’s en legde ze vast in beklijvende, gedetailleerde natuurfoto’s.
  https://wouterpattyn.com
  Tom Kristiaan
  Tom Kristiaan is pianist, accordeonist en componist. Hij bracht 3 albums uit met neoklassieke pianocomposities. Typisch zijn de rustgevende, dromerige en gevoelige melodieën. Steeds met een laagje melancholie. En steeds met toegankelijke, herkenbare melodieën.
  Verschillende werken werden op televisie gebruikt (VTM) en zijn laatste album “Petites danses et rêveries” (2022) brak wereldwijd door met meer dan 10 miljoen streams in meer dan 170 landen.
  Tom Kristiaan heeft zo’n 1 miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify.
  www.tomkristiaan.com
  Praktisch
  Duurtijd: 60 minuten

  Event Details
  Event Details