Parothea: 30 jaar Danswijzer

  Dag iedereen,

  Je hebt het ondertussen al gezien – we vieren onze 30 jaar op veel verschillende manieren, maar altijd met dans erbij 🙂
  vrijdag 7-14-28 juni en 5 juli zijn er danscafĂ©s vanaf 20 uur – je kan dan alleen of met je partner feestje bouwen – samen met dj Johan brengen we de fuif-vibes op onze dansvloer. van 20.00 tot 20.30 uur verwen ik jullie met een dansinitiatie koppeldans – swing, chachacha en bachata (de nieuwe hit op zomerfestivals) de fuif is gratis – de drank niet – je kan ook als single deelnemen aan de koppeldans  
  Laten weten dat je komt vinden wij fijn – hoe meer zielen hoe meer vreugd doet ons veel plezier!
  Summerschool voor volwassenen oftewel onze zomer les klassiek gaat dit jaar door op 5-12-19-26/08 telkens om 20 uur – Drongen – vooraf inschrijven via mail € 10/les
  Dansweekend op 24 en 25 augustus – 30 jaar Danswijzer!
  We hebben de Belgische top en sterdansers Wim Van Lessen Aki Saito uitgenodigd om bij ons les te geven – en – je kan die dagen kennismaken met alle dansstijlen waar ons hartje voor klopt!
  24/08 is de kindereditie (6-12j) en zondag 25/08 zijn dansers intermediate/advanced level zowel jongeren als adulten aan de beurt. Inschrijven doe je snel (logisch de plaatsen zijn beperkt) via mail info@danswijzer.be – kinderen dag € 55, jongeren/volwassenen kan ook per les (€ 15)
  Laatste feestmoment zijn onze ‘come-back dagen’ waarop je als volwassene eens terug naar de les kan komen of kan proeven van hedendaags Klassiek basis. de comeback dagen gaan door op:
  8-15-22-29/08 telkens om 20 uur – einde om 21.15 uur – Drongen – graag vooraf inschrijven via mail – lesbijdrage is € 10/dag
  Bij het afsluiten van een schooljaar nodigen we je graag uit om er eentje te komen drinken en kennis te maken met elkaar – zowel ouders als leerlingen kunnen eens binnenwaaien!
  26 juni om 19.30u in Drongen – zin om eerst mee  te dansen met Laura? dat kan ook zij start om 19 uur.Een feestjaar met zoveel dans – echt iets om naar uit te kijken! tot dan-s!
  Floesch

  Event Details
  Event Details