Oude Abdij: Voedsel voor onderweg

  Elke eerste zondag van de maand ben je van harte welkom in Oude Abdij Drongen.

  Als christenen nemen we die dag de tijd om stil te vallen, ons te laten inspireren door een lezing, elkaar te ontmoeten en samen te vieren. Een dag om ons nog meer te verbinden met elkaar en met God. Met vernieuwde energie en inspiratie zetten we ons eigen levenspad nadien verder.

  Vanaf 9.45 u. is er koffie en thee bij aankomst. Om 10.15 u. zal de spreker van die dag ons meenemen in zijn of haar verhaal. Op zondag 3 september spreekt Katie Velghe over  ‘Spiritualiteit bij kinderen’

  Aansluitend hierop volgt een kort uitwisselingsmoment over hetgeen we samen beluisterden. Wissel je liever niet uit maar ga je graag even de stilte in, dan is dit zeker mogelijk.

  De eucharistieviering begint om 11.30 u. Nadien ontmoeten we elkaar tijdens een receptie om bij te praten. Aansluitend gaan we samen aan tafel voor een heerlijk zondagsmaal.

  Kinderen zijn meer dan welkom. Tijdens het uurtje geloofsverdieping voor volwassenen en de eucharistieviering kunnen kinderen van 5 tot 12 jaar aansluiten bij Godly Play.          www.oudeabdij.be/godly-play-voor-kinderen

  Vooraf inschrijven is wenselijk via de website van de Oude Abdij.

   www.oudeabdij.be/voedsel-voor-onderweg of  via 09 226 52 26.

  Event Details
  Event Details