Oude Abdij: Laat je omarmen, Bidden met kunst

  Ignatiaanse groepsretraite in stilte 

  Van 31 juli tot 6 augustus 2023

  Welkom op de ignatiaanse groepsretraite met inleidingen onder begeleiding van jezuïet Bert Daelemans. Via inleidingen met kunstwerken, muziek, Bijbelteksten en wijsheid vanuit de Geestelijke Oefeningen van Ignatius krijg je dagelijks inspiratie om persoonlijk mee aan de slag te gaan. Zo daal je stilaan in de stilte af en kom je dichter bij jezelf en bij God. Vandaar de uitnodiging van de retraite: ‘Laat je omarmen’.

  De begeleider geeft ’s morgens een meditatieve inleiding tot gebed en bezinning. Je krijgt overwegingen mee om in je persoonlijke tijd mee op weg te gaan. In de namiddag is er een geleide meditatie.  Dagelijks zijn er gebedsmomenten en een eucharistieviering.

  Er is steeds mogelijkheid tot een individueel gesprek met p. Bert of met een andere geestelijke begeleider van de Oude Abdij.

  ​Je doet deze retraite alleen, maar je ervaart de steun van andere deelnemers omdat je samen dezelfde tocht doormaakt. De retraite verloopt in stilte.

  Meer info en inschrijven via www.oudeabdij.be/retraitemetkunst, via activiteiten@oudeabdij.be of telefonisch via +32 9 226 52 26

  Event Details
  Event Details