Oude Abdij: Dichter bij mijn kern

  Ignatiaanse groepsretraite in stilte 

  Van maandag 15 tot zondag 21 mei 2023  

  Je bent meer dan welkom voor een ignatiaanse groepsretraite met inleidingen onder begeleiding van jezuïet Wauthier de Mahieu met als titel: ‘Dichter bij mijn kern. Stappen op mijn levenspad’. Enkel door stil te staan bij jouw eigen kern, vind je inspiratie om je levenspad te gaan. Deze dagen laat je je dragen door de twee vragen: waar naartoe met jezelf? Waar naartoe met je leven? Waar ook op je levensweg zoeken deze vragen hun antwoord. 


  De begeleider geeft ’s morgens een meditatieve inleiding tot gebed en bezinning. Je krijgt overwegingen mee om in je persoonlijke tijd mee op weg te gaan. In de namiddag is er een geleide meditatie. Dagelijks zijn er gebedsmomenten en een eucharistieviering.

  Er is steeds mogelijkheid tot een individueel gesprek met p. Wauthier of met een andere geestelijke begeleider van de Oude Abdij. 

  De retraite verloopt in stilte. Alleen bij het avondmaal bij aankomst en bij het ontbijt de laatste dag, mag er gepraat worden met elkaar. Zo maak je samen de overgang van het gewone leven naar de stilte van de retraite en omgekeerd.

  Meer info en aanmelden op  www.oudeabdij.be/retraite-met-inleidingen

  of via  activiteiten@oudeabdij.be of 09 226 52 26

  Event Details
  Event Details