Oude Abdij: De natuur en jij

  DE NATUUR EN JIJ
  Ecologie-retraite
  20 – 24 juni 2024
  Zoek je een spirituele richting en naar hoop bij alle zorgen om natuur en klimaat?
  ​Tijdens deze driedaagse retraite word je uitgenodigd om de schoonheid van de natuur te (her)ontdekken en je (opnieuw) te verwonderen over de heilzaamheid van de schepping, door heel bewust verbinding met de natuur te zoeken. Als deelnemer kun je ervaren hoe het is om mens te zijn in de schepping en om op eerlijke manier te komen tot verzoening met de natuur. Zo kom je op het spoor wat hoop geeft en de basis kan zijn voor een nieuwe relatie met de natuur in jouw dagelijks leven.
  Je gaat niet alleen op weg, maar wel in stilte. Dit maakt de ervaring nog zoveel intenser, persoonlijk maar ook intiem. Tijdens deze stiltedagen kun je ook terecht bij een van de begeleiders voor een gesprek over wat je bezighoudt of beweegt. We gaan uit van christelijke bronnen en ignatiaanse spiritualiteit met de Geestelijke Oefeningen (G.O.) van Ignatius van Loyola als peiler. De verschillende werkvormen richten zich op zowel hoofd en hart, verstand en zintuigen.
  Info en aanmelden via www.oudeabdij.be/ecologie-retraite, of via activiteiten@oudeabdij.be of telefonisch via +32 9 226 52 26

  Event Details
  Event Details