Oude Abdij: Blokdagen

  Stilte in de Oude Abdij Drongen

  De stilte opzoeken is erg populair geworden de voorbije jaren. Iedereen die de weldadige effecten van de stilte ervaren heeft, zal erover getuigen. De Oude Abdij Drongen ademt die rust en geeft vandaaruit kracht en voedsel voor onderweg.
  De stilte kan in elke levensfase een andere betekenis hebben. Voor studenten is het de stilte tijdens de blokperiode. Voor een volwassene anno 2024 is het de stilte van een weekje er even tussenuit en een lege agenda zonder dagelijkse prikkels. Voor de meerwaardezoeker is het de stilte in een omgeving die authenticiteit uitstraalt en alles in zich heeft om te verdiepen. Voor de nieuwsgierige zoeker is het de stilte in de tuin of kapel na een rondleiding over de geschiedenis van een gebouw. Voor wie interesse heeft in de christelijke spiritualiteit is het de stilte van het religieuze, de liturgie of het fluisteren van God.
  In de Oude Abdij Drongen vinden velen hun gading. Vanaf 21 mei tot eind juni kunnen studenten er terecht voor studie in stilte tijdens de blokdagen. De Oude Abdij voorziet de ruimte en faciliteiten om dit in alle comfort te kunnen doen. Alle info: https://www.oudeabdij.be/blokken.html

  Event Details
  Event Details