Okra Baarle: Lekker bewegen

  Beste sportievelingen,

  We zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor onze sprankelende nieuwe reeks turn- en bewegingsoefeningen die plaatsvinden in februari en maart 2024.
  Na het overweldigend succes van onze reeksen in 2023, hebben we besloten om het plezier en de energie voort te zetten met een gevarieerd aanbod aan turn- en bewegingsoefeningen, geschikt voor alle niveaus.
  Of je een doorwinterde turner bent of net begint met bewegen, we hebben iets speciaals voor iedereen. Onze ervaren instructeur bij het turnen zorgt ervoor dat elke sessie niet alleen effectief is, maar ook boordevol plezier en positieve energie zit.
  We willen ook alle nieuwe leden uitnodigen om deel te nemen en de oefeningen uit te proberen. Jullie zijn meer dan welkom om mee te doen en te ontdekken hoe leuk bewegen kan zijn. Neem gratis deel aan een sessie en beslis dan of je de volledige reeks wilt meedoen.
  Wat kunnen jullie verwachten:
  Ofwel twee uur turnen ofwel één uur turnen en één uur bewegingsoefeningen (Molky, Krollf, Kubb), Thai Chi, …aan jullie steeds de keuze.

  Mis de kans niet om je conditie na de winter te verbeteren, nieuwe vrienden te maken en vooral veel plezier te hebben. Trek je sportkledij aan, breng een positieve instelling mee en laten we samen bewegen op een ludieke manier.
  De reeks gaat door op vrijdag 9-16-23 februari en 1-8-15-22-29 maart 2024, telkens van 9:30 tot 11:30 in het OC Baarle.
  Voor de volledige reeks betaal je 28 €. Inschrijven kan via overschrijving op rekening Okra Baarle rek nr BE27 8911 7404 3773, dit vóór 5 februari
  We hebben nog meer fantastisch nieuws in petto voor jullie. Om onze conditie te behouden  plannen we een tussenreeks wervelende turnoefeningen vanaf vrijdag 19 april tot 7 juni, dit telkens van 9:30 tot 10:30 onder leiding van onze ervaren instructeur. Voorwaarden worden later medegedeeld via het O-KRAntje.
  In 2024 trekken we weer onze sportschoenen aan en gooien de spieren los voor een gezonde levensstijl.
  Tot op 9 februari
  Alvast een schitterend en gezond 2024 gewenst
  Sportteam Okra Baarle Tel 09 282 89 42

  Event Details
  Event Details