Pasar: Ledenfeest

  Omdat het Coronavirus ons parten speelde bij de vorige ledenfeesten en wij niet konden samenkomen hopen wij U te kunnen ontmoeten om 2022 toch te kunnen afsluiten met het gekend ledenfeest.
  Na de verwelkoming met een aperitief bekijken wij een reportage van onze belevenissen met Pasar Drongen in de laatste jaren ( 2020 – 2022).
  In een korte introductie stellen we u daarna het jaarprogramma 2023 voor.
  Na deze voorstelling schuiven wij aan voor een kaasbuffet van de Zuivelhoeve. Verschillende kaassoorten met brood, fruit en …..Niet kaaseters kunnen een koude schotel krijgen. Gelieve dit wel te melden bij de inschrijving.
  Dranken zijn verkrijgbaar aan democratische prijzen.
  Traditiegetrouw trekken wij dan de bingocijfers. Dit jaar doen wij dit onder een nieuwe vorm maar diegenen die het best gegokt hebben gaan naar huis met een mooie prijs.
  Ook hier kunnen supplementaire formulieren aangekocht worden.
  Praktische info:
  Datum : zaterdag 10 december 2022 in het domein De Campagne
  We aperitieven vanaf 18.30 uur. Om 19.30 starten wij met de kaastafel.
  Deelnameprijs: 20 €/persoon voor onze leden
  25 €/persoon voor de niet-leden.
  (Aperitief , kaasbuffet, 1 bingoformulier)
  We informeren jullie voor de bijeenkomst betreffende de eventueel geldende coronamaatregelen die te respecteren zullen zijn.
  Wil je er bij zijn? Contacteer één van de bestuursleden om in te schrijven en schrijf het verschuldigde bedrag over op rekening van Pasar Drongen BE 95 8901 5400 9658.
  Inschrijven kan tot 3 december 2022 of tot volzetting.

  Event Details
  Event Details