Kaas- en wijnavond

  In deze heerlijke nazomer proberen we er weer stilaan van te genieten om bij elkaar op bezoek te gaan. Ook dat is weer wennen. Binnen maken we het weer gezellig. Na de gesmaakte kaas-en-wijn-aan-huis-editie zijn we blij jullie opnieuw te mogen uitnodigen op een echte kaas en wijn avond. Op vrijdag 15 oktober bieden wij onze kaas- en wijnavond aan in het landgoed De Campagne, Gijzelstraat 12 in Drongen waar u vanaf 19.30 u van harte welkom bent.

  Na de maaltijd presenteren we u graag een stuk ‘erfgoed’ met marktzanger Erik Wille & Co. Geniet van heerlijke volksmuziek, fijne anekdotes en dialecten uit vervlogen tijden. Leg alvast uw goedgemutste meezingstem klaar!

  We bieden u deze aangename avond met een heerlijk kaasbuffet en drank aan voor slechts  € 24,00 per persoon. Gelieve dit bedrag te storten op rekening BE60 7374 0601 5670 voor 8 oktober.

  Alle dranken zowel tijdens als na het kaasbuffet zijn in de prijs inbegrepen

  De overschrijving geldt als inschrijving. Laattijdige inschrijvingen kunnen bij Jo Van Parys (telefoon : 0476/61 69 54 of jo.vanparys06@gmail.com).

  Voor niet-kaasliefhebbers is er een individuele vleesschotel voorzien. Dit moet u wel melden bij uw inschrijving.

  Event Details
  Event Details