

Iedereen houdt van pasta, dus grijp nu je kans om de geheimen van pasta en de authentieke Italiaanse keuken
te leren kennen! We leren je de fijne kneepjes van een goed deeg om de lekkerste pasta te maken samen met
de daarbij horende sauzen, volgens de strikte regels van de Italiaanse culinaire kunst.
Volgende recepten worden in deze kookles uitgewerkt:
Tortelli-salade met groene asperges en garnalen
Penne met venkel, peer en kaas met noten
Griekse pasta met gegrilde kip met een yoghurtsausje
Tagliatelle met courgette, gegrilde paprika’s en spekjes
Graag inschrijven vóór maandag 3 maart bij
Arlette Almey (09 227 25 46 of 0477 98 68 59) of mailen naar fermdrongen@gmail.com en vermelden of je
’s middags of ’s avonds komt.
Mogen wij vragen een bordje en bestek mee te brengen a.u.b.? + evt. flesje water
Deelnameprijs: 18,00 EUR – Ferm-ledenprijs: 10,00 EUR