NSB: Koffietafel – kaart en teerlingnamiddag

  Beste vrienden en sympathisanten.
  Na een demoraliserende coronaperiode kunnen wij eindelijk terug ademhalen. Activiteiten van verenigingen worden terug opgestart. En ware het niet van de oorlog in Oekraïne en de als maar stijgende inflatie zouden wij terug met volle teugen van het leven kunnen genieten.
  Na een zomerstop van onze activiteiten schieten wij terug in gang. Plechtigheden te Sorinnes, Adegem en de Poolse Wing te Sint-Denijs-Westrem geven wij het startsein voor onze maandelijkse koffietafels.
  Wij zullen wel enkele van onze belangrijke medewerkers moeten missen: Onze trouwe Roland MARTENS, regelmatig filmoperator op onze koffietafels is op 21 juni 22 te Gent overleden. Fredy NELIS bestuurslid NSB is na een slepende ziekte op 15 juni te Gent overleden. Rogette DE SMET Ere Ondervoorzitter, Vinderhoute is op 17 juli 22 te Gent overleden. En Eric SEYE gewaardeerd medewerker is
  te Gent op 9 juli 22 overleden. Wij zijn deze overledenen dankbaar voor wat ze voor de NSB Drongen & Vinderhoute gedaan hebben. Wij zullen hen nooit vergeten.

  Event Details
  Event Details