LG: Kaas- en wijnavond

  In deze heerlijke nazomer blijven we genieten om bij elkaar op bezoek te gaan. Binnen maken we het weer gezellig.
  Op vrijdag 7 oktober bieden wij onze kaas- en wijnavond aan in het landgoed De Campagne, Gijzelstraat 12 in Drongen waar u vanaf 19.30 u van harte welkom bent.
  Na de maaltijd presenteren we u graag een stuk ‘erfgoed’ met name Freddy Wally en zijn Wallettes! Alsof de Voice of Europe, Eddy Wally, opnieuw tot leven is gewekt, bieden Freddy en zijn twee charmante danseresjes u een wervelende show aan, vol klassieke schlagers en krakers! Het repertoire beperkt zich niet tot Eddy Wally en nodigt uit tot een polonaise. Ambiance verzekerd: deze perfecte imitatie van The Voice of Europe wordt met het grootste respect verzorgd en met de nodige knipoog. Wow! Gewéldig!

  We bieden u deze aangename avond met een heerlijk kaasbuffet en drank aan voor slechts  € 27 per persoon. Niet-leden betalen € 30. Gelieve dit bedrag te storten op rekening BE60 7374 0601 5670 voor 1 oktober.
  De overschrijving geldt als inschrijving. Laattijdige inschrijvingen kunnen bij Jo Van Parys terecht (telefoon: 0476/61 69 54 of jo.vanparys06@gmail.com).
  Alle dranken zowel tijdens als na het kaasbuffet zijn in de prijs inbegrepen.
  Voor niet-kaasliefhebbers is er een individuele vleesschotel voorzien. Dit moet u wel melden bij uw inschrijving.

  Event Details
  Event Details