Ferm: Kookles Feestmenu

    Vera zal voor ons feestelijke gerechtjes klaarmaken.
     Parmarolls met mozzarella
     Glaasje met gerookte paling, rode biet en appel
     Zoet aardappelsoepje met saliepesto en gerookte heilbot
     Varkenshaasje met marsalasaus, vijgen en pastinaakpuree
     Panna cotta van peperkoek, een gepocheerde peer en karamelsausje
    Graag inschrijven vóór maandag 4 december bij Arlette Almey (09 227 25 46 of 0477 98 68 59) of mailen naar fermdrongen@gmail.com en vermelden of je ’s middags of ’s avonds komt.
    Mogen wij vragen een tas, een bordje en bestek mee te brengen a.u.b.? + evt. flesje water
    Bij dit feestmenu past een glaasje wijn. Daar wordt voor gezorgd.
    Deelnameprijs: 20,00 EUR – Ferm-ledenprijs: 12,00 EUR

    Event Details
    Event Details