Expo 13

  ART-tist organiseert al meer dan 20 jaar expo’s en dat om de 2 jaar met tentoonstellingen in het landgoed De Campagne te Drongen. Daarbij hebben al 74 kunstenaars met deze feitelijke vereniging samengewerkt. En daar komen nu nog ‘s 7 nieuwe namen bij! Sommige kunstenaars hebben met de tijd een internationale carrière uitgebouwd. Kunstenaars worden voor de selectie geruime tijd gevolgd, geëvalueerd op hun evolutie, techniek en ambitie.

  Bij de samenstelling kiezen we zeer bewust voor “a new wave”. Een nieuwe frisse wind die opkomt: kunst met een positieve vibe. Kunst waar je een goed gevoel bij krijgt. Van een eenvoudige lach tot een ontroering overladen de werken de kijker met energie en direct contact. Geen uitleg, geen conceptuele crèmes om de pijn te verzachten. Puur, zuiver, frivole gevoelens.

  U hoort het liever eens van een ander? Dat is nu nét wat wij ook willen! Ontmoet de meesters tijdens de openingsuren maar speciaal op zondagen vertellen de kunstenaars met veel plezier wat er zich achter het beeld schuilt. Dat kan een donkere levenservaring zijn maar evengoed een historisch verhaal of een stoer moordcomplot.

  Deelnemende kunstenaars

  Carlos Caluwier –Keramiek, brons & PLA
  Gillian Temmerman –Creatieve schrootverwerking
  Hannah Hoebeke –Sculpturen
  Katleen Van Huffel –Fotografie
  Mag Vermeiren –Keramiek & brons
  Max Van Hemel –Tekeningen
  Sofie Jansegers –Schilderijen
  Tamara De Prest –Schilderijen & mixed media
  Tessa Kerre –Pastels

  Door het afgelegen karakter van het landgoed komen voornamelijk geïnteresseerden tot deze locatie. Toevallige passanten zijn schaars. Uw steun is van harte welkom.

  Expo 13 krijgt de steun van Convas vastgoed, Barlufin Consultancy en juwelier Tic-Tac. Op zaterdag en zondag 28 & 29 mei, zorgt Coffee Beez voor heel wat lekkers.

  Wanneer: 26 mei 2022 tem 6 juni 2022, 2 lange weekends (4 dagen + 3 dagen), van 10u – 18u

  Contact:

  Max Van Hemel – Eekstuk 3, 9030 Gent-Mariakerke

  Tel 0478 88 79 36

  Mail max.vanhemel@telenet.be

  Event Details
  Event Details