De Leiezonen: Bij Jules en Alice

  Alice blijft bij haar ijskast verweesd achter na de dood van haar geliefde Jules.
  Jules is een voormalig garagist en autowrakkenverzamelaar, met een overdreven seksuele appetijt, die zich met een broek vol goesting in de antiekhandel heeft gestort. Dagelijks kijkt Alice met lede ogen toe hoe hij allerhande schroot de woonkamer binnen sleurt, overtuigd van de grote antieke waarde ervan. Voor Alice is het allemaal rommel met krassen, blutsen, roest en scheuren. Ze kan dit alleen maar ondergaan en nu Jules meer thuis is en niet meer de hele dag de baan op is met zijn takelwagen, maakt ze kennis met zijn vreemde kantjes.
  Alice begrijpt er geen kl… van en heeft het gevoel dat Jules haar ontglipt. Met een oeroud plannetje probeert ze de brokken te lijmen en hem terug aan haar te binden.
  ‘Bij Jules en Alice’ vertelt in flashbacks het tragikomisch verhaal van twee harten die pompen als lekkende oliefilters, vol kleine stofdeeltjes, die nooit meer kunnen worden gereinigd, laat staan gerepareerd.
  ’t Is allemaal naar de vaantjes en naar de verdoemenis, waarbij de tragedie wenkbrauwen doet fronsen en de komedie tenen doet krullen!
  Voorstellingen
  Op vrijdag 17, zaterdag 18, donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 maart 2023
  Telkens om 20u
  In zaal Parothea, Oude Abdijstraat 3, Drongen
  Tickets
  volwassenen VVK €12, kassa €14
  jongeren -25j VVK €7, kassa €9
  via www.deleiezonen.be
  Vroeg reserveren geeft betere plaatsen!

  Event Details
  Event Details