Okra Luchteren: Dauwwandeling

  Dinsdag 9 augustus organiseren we, in samenwerking met Okra Drongen-Luchteren, een natuurwandeling in alle vroegte. Geen nood! Na de deugddoende wandeling kunnen jullie genieten van een uitgebreid en welverdiend ontbijt!

  Start:                                       We starten om 06.30 uur aan de parking van de Parochiezaal van Drongen Luchteren in de Gravengrachtstraat nr. 103, achter de kerk. We maken een luswandeling van 5 km in Vinderhoute langs de Oude Kale.

  Moeilijkheidsgraad:               gemakkelijk.

  Uitrusting:                              broek met lange pijpen (muggen), schoenen met goed profiel en die.                                                      waterbestendig zijn (nat gras), pull en eventueel vest.

  Natuurbeleving:                     Het is de bedoeling dat we het leven in de natuur zien en horen ontwakenNeem eventueel je fototoestel mee, de morgenzon heeft een andere invalshoek waardoor je prachtige foto’s kan maken!

  Ontbijt:                                   Na de wandeling van ongeveer 1u 30 volgt het welverdiende, uitgebreide ontbijt met cava, in de Parochiezaal.

  Inschrijven:                             Kan tot uiterlijk 3 augustus 22 bij Anita Vanthournout via gsm 0474 03 67 75 of                                 via e-mail anitavanth@gmail.com

  Deelnameprijs 10 euro (ontbijt met Cava en fruitsap inbegrepen) Gelieve dit bedrag over te schrijven: voor de deelnemers van Okra Drongen Luchteren op rekening nr. BE14 8901 5414 7983 met mededeling “dauw 9 aug en naam”. Voor deelnemers van Okra Mariakerke centrum op rekening nr. BE 78 8904 3400 2986 met mededeling “dauw 9 aug en naam”.

  Uw inschrijving is definitief bij de storting van uw bijdrage.

  Voor meer info kan u altijd terecht bij onze wandelgids

  Freddy Van Oostende op het nr. 0486 86 57 50

  Event Details
  Event Details