LG Drongen: Culinair vreemd gaan

  Graag nodigen we U uit op een kookworkshop met gerechten van elders, in combinatie met producten van hier (witloof, asperges, appel, enz.). Na deze workshop zal je overtuigd zijn dat je met producten van hier bij ons ook iets exotisch kan klaarmaken.
  De kookworkshop duurt 2,5 à 3 uur en wordt gegeven door Thomas Criel . Per workshop zijn er  maximum 18 deelnemers toegelaten.. De ingrediënten worden meegebracht door de lesgever. De deelnemers brengen een mesje mee, een plankje, een dunschiller, een handdoek en een schort.
  U wordt verwacht op donderdag 8 december 2022 om 19.30 uur in de parochiezaal van Luchteren.
  Onze leden en hun partners wordt dit aangeboden voor € 25 per persoon. Nietleden betalen  € 30. In deze prijs zijn de gebruikte ingrediënten en proeven inbegrepen. Gelieve dit bedrag te storten op rekening BE60 7374 0601 5670 voor 1 december.
  Inschrijven kan dus tot donderdag 1 december 2022. De overschrijving geldt als inschrijving. Meld je voor alle zekerheid ook aan via chrisdhooge58@gmail.com. Dan krijg je een berichtje terug of je er bij bent, of de workshop volzet is.
  We hopen dat je erbij zal zijn. Schrijf dus tijdig in.

  Event Details
  Event Details