Oude Abdij: Avontuur van de stilte Deel 3

  Een weekend van stilte en meditatie met Nikolaas Sintobin sj en Wim Dombret sj
  Verdieping in de ignatiaanse spiritualiteit

  Van vrijdag 29 april (19.30 u.) tot zondag 1 mei 2022 (14.00 u.)

  Kijk je uit naar een weekend stilte en rust? Wil je tijd en aandacht maken voor de diepere kern van je leven? Ga een persoonlijk avontuur aan, samen met anderen!

  Je krijgt inspiratie voor je reflectie en gebed via korte inleidingen of teksten. Je gaat met verschillende opdrachten aan de slag: meestal individueel, soms met uitwisseling in groep. Je zet hart, verstand en lichaam in. Je herbront in de stilte, bij een symbool of bij een woord. Je eigen levensverhaal, de Bijbel en ignatiaanse spirituele inzichten zijn het vertrekpunt van jouw avontuur van de stilte. Er is ook gelegenheid voor een persoonlijk, geestelijk gesprek met een van de begeleiders. ​

  ​Dit weekend richt zich tot (jong)volwassenen met gebeds/meditatie-ervaring; in het bijzonder tot hen die een ignatiaanse retraite deden zoals ‘Geestelijke Oefeningen’ of ‘Avontuur van de stilte – deel 2’ en zich verder willen verdiepen in de ignatiaanse spiritualiteit.

  Deze weekends uit de reeks Avontuur van de stilte (deel 1, deel 2, deel 3) worden jaarlijks georganiseerd. Toch zijn de programma’s nooit exact hetzelfde als het jaar voordien en kun je het als deelnemer een jaar later op een andere manier beleven omdat het altijd een persoonlijk avontuur is!

  praktisch: Van vrijdag 29 april (19.30 u) tot zondag 1 mei 2022 (14.00 u.) Oude abdij Drongen, Drongenplein 27, Drongen (Gent)

  Meer info en aanmelden: activiteiten@oudeabdij.be of telefonisch via +32 9 226 52 26

  Event Details
  Event Details