Filmclub Focus Gent

  Wordt video ook jouw hobby ? 

  Video is creatief bezig zijn met beeld en geluid. Het goed gebruik van je videocamera vergt oefening. In de club worden de opgenomen beelden besproken. Het maken van de opnames of filmen is al een belevenis op zich, je zoekt de mooiste plekjes, de grappigste gezichten. In de filmclub worden de regels van de 7° kunst bijgebracht. Bij het monteren bepaal je zelf de volgorde van de beelden. Ondervinding en gevoel voor vorm en kleur zijn nodig maar je kan ook experimenteren. In de filmclub kan je uittesten of je hierin geslaagd bent ? Om en film volledig af te werken zoek je er muziek bij en schrijf je de tekst voor. De meer ervaren leden In de filmclub kunnen je zeker wegwijs maken. Het eindresultaat, je eigen afgewerkte film, wil je zo veel mogelijk tonen, niet alleen in de huiskamer, ook in de filmclub, op wedstrijden, festivals.. in binnen en buitenland

  Kortom een club die je niet kan missen.

  Iedereen is welkom, wij staan open voor alle leeftijden.

  Waar:

  Ons Clublokaal  is het Open Huis aan de Leie  – Domien Ingelsstraat 15A – 9031 Drongen

  Clubavonden:

  Iedere 1° en 3° woensdag van de maand (behalve januari, juni, juli en augustus en feestdagen) van 19 u tot 22 u.

  Overzicht programma 2019-2020 in het Open Huis, aan de Leie.

  Clublocatie: Open Huis, aan de Leie Domien Ingelsstraat 15A, Drongen. Open elke 1e en 3e woensdag van de maand om 19 uur, behalve januari, juni, juli, augustus en op feestdagen.

  De filmclub is telefonisch of via e-mail te bereiken via Chris Vereecke, 0476 58 08 08, christian.vereecke@telenet.be  of Daniël Van Loocke, dvanloocke@hotmail.com,  09 227 29 00.


  Contact:
  Chris Vereecke (secretaris)

  Adres:

  Tel: 0476 58 08 08

  Website:

  Klik hier om een mail te sturen