Contacteer ons op info@cultuurdrongen.be

Dwaallicht

In deze donkere dagen verlangen we allemaal letterlijk en figuurlijk naar licht. Ook omdat in het voorbije jaar het verenigingsleven in Drongen op een laag pitje stond. Daarom willen we je, als aangesloten vereniging bij het Cultuurplatform Drongen, graag betrekken bij het project “Dwaallicht 20-21”. Het Cultuurplatform Drongen wil met dit project in de komende maanden wat kunstzinnig licht brengen in de duisternis en hierdoor aan Drongense verenigingen de gelegenheid bieden om opnieuw in de “spots” te komen!

Verwezenlijkingen van onze Drongense verenigingen:

 

 

 

 

Fiets- of wandelroute langs de deelnemers van Dwaallicht 20-21 (13.33 km). Best te bekijken tussen valavond en 22.30 uur.

Hieronder vind je de kaart van de fietsroute. Deze route begint en eindigt aan Luchterenkerkweg 114 Drongen. Maar je kan naar believen op elk punt inpikken. Kijk ook onder de kaart voor meer gegevens. HIER kan je de kaart downloaden. Je kan deze kaart dan openen in Acrobat, en daarna afdrukken

 

Voor wie het kan gebruiken, bvb. op de smartphone, is hier de QR code van de tocht.

 

Je smartphone gebruiken om een route te volgen

Wil je echt volledig uitgerust zijn, om de route te volgen, dan kan je ook het programma Routeyou gebruiken op je smartphone. Als je dit nog nooit gedaan hebt, kan je HIER een handleiding volgen.

De naam van de route op Routeyou is Dwaallicht20-21

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...