Zomerwandelzoektocht in Gent en omgeving

Voor de zesde keer op rij organiseert KWB Luchteren-Baarle een foto- wandelzoektocht in de Gentse buitenring. Deze tocht loopt gedurende de maanden juli, augustus en september zelfs tot aan de slotavond. Net als vorige jaren mag iedereen hieraan meedoen : leden en bestuursleden van KWB en FeMma, maar ook hun familie of kennissen. De zoektocht start dit keer aan palinghuizen 143 Gent, bereikbaar dus voor iedereen, zowel met auto(parking ter plaatse) of openbaar vervoer.

Je kan zelf beslissen wanneer je deze zoektocht loopt, ook of je hem in verschillende keren wandelt. Je komt langs minder en zelfs opmerkelijke plekjes die in en de omgeving van Gent te vinden zijn en de vragen oplossen zijn op zich al een leuke uitdaging.

Nieuw is dat je nu aan elk kruispunt of elke zijstraat van de route een aanduiding vindt d.m.v. een foto of een omschrijving.

Meedoen is gratis. Het enige wat je hoeft te doen is enkele documenten afdrukken die je straks kan vinden op onze website (type www.kwb.be/luchteren) of vragen aan Chris De Roeck telnr: 09 329 50 30

Je hebt nodig :

  • Het Routeblad met de zaken die je langs de route moet zoeken en zo de te volgen weg tonen
  • Het Vragenblad
  • Het antwoordenblad : hierop vul je de antwoorden in op de vragen
  • Het reglement

Op de slotavond geven we alle antwoorden op de vragen en doorlopen we de route met een diareeks. Alleen als je wil meedingen naar één van de drie prijzen, geef je je antwoordenblad(en) dan af en betaal je €3. Maar zoals gezegd, meedoen is gratis.

Het bestuur wenst jullie allemaal veel puzzelgenot en een zomerse vakantie.

TIJDSTIP: maanden juli, augustus en september 2019
LOCATIE: palinghuizen 143 Gent
INKOM: gratis
INFO: Chris De Roeck telnr: 09 329 50 30
ORGANISATOR: KWB en Femma