Toneel: BOTER BIJ DE VIS

BOTER BIJ DE VIS Auteur: Michael Cooney Regie: Freddy Claeys Regie-assistentie: Katrien De Jonghe en Joke Vuylsteke Eric De Vis werd twee jaar geleden ontslagen bij Eandis en heeft dat nog steeds niet aan zijn vrouw verteld. Toen een van zijn huurders – Thomas Boterman – emigreerde naar Canada bleef Vadertje Staat de uitkering van Thomas opsturen naar diens oude adres. Dit was voor Eric dé oplossing om zijn inkomen aan te vullen. Als een sociaal inspecteur voor de deur staat voor een routinecontrole ontstaat er natuurlijk paniek. Gelukkig is er nog de nieuwe huurder Norman die tegen wil en dank Eric uit de penarie tracht te helpen.

Gekke misverstanden, dolle verwikkelingen en persoonsverwisselingen die elkaar in razend tempo opvolgen: dat zijn de ingrediënten waarmee Michael Cooney zijn toneelstukken kruidt. Boter Bij De Vis is hierop – gelukkig – geen uitzondering.

Met: Griet Blondé, Stéphanie Demuynck, Sofie De Neve, Liesbet De Porre, Dirk Engels, Pieter Goetgebuer, Cédric Poelman, Filip Van Laecke, Delfien Verhelst en Steve Versompel.
Speeldata

Vrijdag 15 februari, 20.00 u.

Zaterdag 16 februari, 20.00 u.

Zondag 17 februari, 14.30 u.

Woensdag 20 februari, 20.00 u.

Vrijdag 22 februari, 20.00 u.

Zaterdag 23 februari, 20.00 u.

Reserveren

Reserveer bij voorkeur via onderstaande link of bel het schoolsecretariaat via 09 226 43 12.

https://www.sintpaulusdrongen.be/?q=webform_nl/boter-bij-de-vis

De plaatsen zijn genummerd. Kom je in groep, bestel dan meteen kaarten voor de hele groep, dan zit je naast elkaar. Je reservatie is pas definitief na overschrijving van het correcte bedrag.

Kaarten kosten negen euro voor volwassenen en zes euro voor kinderen (tot en met de lagere school). Overschrijven kan naar rekeningnummer BE37 7510 0421 8328 t.a.v. het Oudercomité Basisschool Sint-Paulus Luchteren. Vermeld het aantal volwassenen en kinderen, je naam en de datum van de voorstelling. Voor groepen: betaal a.u.b. in één keer.

Praktisch 

Onze bar opent telkens een uur voor aanvang van de voorstellingen. De deuren van de zaal zwaaien open een half uur voor de start. We beginnen stipt.

Locatie: Basisschool Sint-Paulus, Gavergrachtstraat 97 – 9031 Drongen

Graag tot dan!

oudercomité, directie en leerkrachten

TIJDSTIP: verschillende data
LOCATIE: Sint-Paulus basisschool Luchteren
INKOM: volwassenen: 9 euro, kinderen 6 euro
INFO: directie@spdrongen.be
ORGANISATOR: Sint-Paulus basisschool Luchteren