Toneel: All my sons gaat niet door

Met het oog op het vertragen van de verspreiding van het coronavirus in ons land, viel donderdag de regeringbeslissing waarbij ook alle culturele activiteiten – publiek én privé – ongeacht hun omvang dienen te worden opgeschort en dit minstens tot 3 april 2020. Als gevolg van deze beslissing moeten we noodgedwongen alle in maart en apil geplande voorstellingen van onze voorjaarsproductie 2020 “All My Sons” opschorten. Wie tickets reeds heeft voorafbetaald, krijgt het betaalde bedrag zonder meer teruggestort.

In de aanloop naar de generale week hebben we al heel wat energie en middelen gestoken in o.a. repetities, decor, techniek, kostumering en publiciteit. We hopen dan ook stellig de topproductie “All My Sons” op een latere datum dit jaar voor u te kunnen brengen.

We houden je op de hoogte, bedankt voor je begrip!

Het bestuur van Toneelvereniging De Leiezonen vzw

Joe Keller heeft heel zijn leven hard gewerkt en veel geld verdiend tijdens de oorlog als fabrikant van vliegtuigmateriaal. In die periode verloor hij zijn zoon Larry die piloot was. Zijn andere zoon Chris staat op het punt te trouwen met de geliefde van zijn overleden broer, tot grote ergernis van de moeder die gelooft dat haar oudste zoon nog leeft. Gebeurtenissen uit de oorlogsjaren komen aan de oppervlakte, leugens worden zo lang mogelijk in stand gehouden, verantwoordelijkheden opzij geschoven. Maar uiteindelijk moet de onmenselijk hoge rekening worden vereffend.

All My Sons is een boeiend en aangrijpend stuk over familiewaarden en hebzucht. Over solidariteit versus kapitalisme, over heldenmoed of zelfbehoud, over spreken of zwijgen… Een familiedrama door Toneelvereniging De Leiezonen dat je niet onberoerd zal laten!

Voorstellingen:

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 maart, op woensdag 1, vrijdag 3 en zaterdag 4 april 2020, telkens om 20u, in het Parochiaal Centrum te Drongen (Oude Abdijstraat 3)

Inkom voorafbetaling:

volwassenen € 10 (kassa € 11)
jongeren -25j € 7 (kassa € 8)

reservering via website www.deleiezonen.be
Vroeg reserveren geeft betere plaatsen!

Info

09 282 39 08 (Veronique Van Loo)
info@deleiezonen.be

TIJDSTIP: vrijdag 27 en zaterdag 28 maart, op woensdag 1, vrijdag 3 en zaterdag 4 april 2020, telkens om 20u
LOCATIE: Parochiaal Centrum Oude Abdijstraat te DRONGEN.
INKOM: volwassenen € 10 (kassa € 11) jongeren -25j € 7 (kassa € 8)
INFO: 09 282 39 08 (Veronique Van Loo) info@deleiezonen.be
ORGANISATOR: Leiezonen