TERUGBLIK – ignatiaanse retraite

Wil je in deze vaak hectische periode tijd maken om terug te blikken op het voorbije jaar of op een voorbije periode? Wil je graag met hoofd én hart kijken en luisteren naar wat wezenlijk is in je leven? Tussen Kerstmis en Nieuwjaar bieden we jou een ignatiaanse retraite aan om zowel individueel als samen met de groep stil te vallen. Je krijgt opdrachten, reflectievragen, inspirerende Bijbelteksten of filmfragmenten. Je zoekt de stilte op voor de verwerking. Soms is er uitwisseling met andere deelnemers en krijg je inspiratie door hun kijk of levenservaring. Ben je graag actief met potlood, verf of ander materiaal, dan kun je in de stilte ook zo aan de slag. Er is ook ruimte voor geestelijke begeleiding. ​Sommige programmaonderdelen verlopen in stilte (oa. de maaltijden), andere niet.

Je laat je inspireren door Ignatius van Loyola. Je durft vertrouwen dat je door deze geestelijke oefeningen tot goede keuzes komt op de weg die na Nieuwjaar voor je ligt.

 

Praktisch: vrijdag 27 december (10.00 u.) tot maandag 30 december (10 u.) in Oude Abdij Drongen Drongenplein 26 9031 Drongen

 

Meer info en aanmelden: www.oudeabdij.be of 09 226 52 26 of activiteiten@oudeabdij.be

TIJDSTIP: vrijdag 27 december (10.00 u.) tot maandag 30 december (10 u.)
LOCATIE: Oude Abdij
INFO: www.oudeabdij.be of 09 226 52 26 of activiteiten@oudeabdij.be
ORGANISATOR: Oude abdij