TERUGBLIK – IGNATIAANSE RETRAITE

Wil je in deze hectische eindejaarsperiode tijd maken om terug te blikken op het voorbije jaar? Wil je graag met hoofd én hart kijken en luisteren naar wat wezenlijk is in je leven? Tussen Kerstmis en Nieuwjaar bieden we jou een ignatiaanse retraite aan om zowel individueel, als samen met de groep tot rust te komen. Je krijgt opdrachten, reflectievragen, inspirerende Bijbelteksten of filmfragmenten. Je zoekt de stilte op voor de verwerking. Soms is er uitwisseling met andere deelnemers en krijg je inspiratie door hun kijk of levenservaring.

Ben je graag actief met potlood, verf of ander materiaal, dan kun je in de stilte ook zo aan de slag. Er is eveneens ruimte voor geestelijke begeleiding. ​Sommige programma-onderdelen verlopen in stilte. Je laat je inspireren door Ignatius van Loyola. Je durft erop vertrouwen dat je door deze geestelijke oefeningen tot goede keuzes komt op je weg na Nieuwjaar.

Praktisch: vrijdag 27 december (10 uur) tot maandag 30 december 2020 (16 uur) in de Oude Abdij Drongen, Drongenplein 26-27, 9031 Drongen (Gent).

Info en aanmelden: www.oudeabdij.be of activiteiten@oudeabdij.be of +32 (0)9 226 52 26

https://www.oudeabdij.be/terugblik-retraite.html