Taoïstische rust- en gezondheidsoefening

De taoïstische gezondheidstrainingen die we beoefenen zijn afkomstig uit de Zuidelijke taoïstische alchemistische traditie. Zij bevatten disciplines als yuanqigong, taijiquan, zelfmassage, ademtraining, meditatie,  enz. De klemtoon ligt op algemene rust- en gezondheid, op het één maken van lichaam en geest, op ontspanning, adem, rug, weerbaarheid en doorstroming.
De taoïstische gezondheidstrainingen kaderen binnen de alchemistische spiritualiteit, waarbij zowel zorg voor je gezondheid, als harmonie in binnen- en buitenwereld worden nagestreefd.
Deze cursus wordt gedoceerd door Peter Van Lierde, arts en gezondheidsbegeleider aan het Taoïstisch gezondheidscentrum, hoofddocent Center OLM rug- en gezondheid, verbonden aan het China Arts College en het Institut Supérieur Aplomb.
We oefenen op dinsdagavond en nodigen geïnteresseerden uit om deel te nemen. In de taoïstische traditie leer je met je ogen en voelsprieten. We werken in kleine groep en gebruiken de training om ons te zuiveren, om de diepte in onszelf op te zoeken en om ons op te laden.

Taoïstische rust- en gezondheidsoefening op dinsdagavond van 19u tot 20.30u in Drongen (St.-Gerolfstraat 48)

Data: 6/11 – 20/11 – 4/12 – 18/12 – 15/1 – 29/1 – 23/4 – 7/5 – 21/5 – 4/6 -18/6.

Inschrijven:        jaarreeks: 132euro (overschrijven vóór 25/10)

per trimester: 52euro (1e trim), 26euro (2e trim), 65euro (3e trim), overschrijven twee weken voor aanvang

 

TIJDSTIP: Start op 6 nov., elke dinsdag
LOCATIE: St.-Gerolfstraat 48 Drongen
INKOM: zie bericht
INFO: peter.vanlierde@gmail.com
ORGANISATOR: Center OLM