Reisbijeenkomst

We zijn volop in de herfst, de tijd is aangebroken om uit te kijken naar volgend jaar. Na onze dagtrip met bedrijfsbezoeken rest ons nog een half jaar om ons voor te bereiden op onze volgende vijfdaagse. Maar dit is ook het punt waarop we terugkijken naar onze reis naar Noord-Bourgogne. De traditie leert het ons…onze fotografen zijn alweer druk in de weer geweest om de voorbije reis op de gevoelige plaat vast te leggen, en Noël zal er op zijn beurt een boeiende voorstelling van gemaakt hebben. 

Wij nodigen u allen uit naar onze jaarlijkse reisbijeenkomst die zal doorgaan op zaterdag 16 november om 19.00 u in de parochiezaal te Luchteren. Iedereen zal kunnen genieten van de mooie herinneringen aan onze voorbije reis, maar ook zij die niet mee geweest zijn zullen deze voorstelling zeker kunnen smaken. 

Uiteraard kijken we ook uit naar wat volgend jaar op ons reisprogramma staat. Ik wil alvast een tipje van de sluier oplichten : het wordt weer Frankrijk. 

Benieuwd ? 

Dan kan je best de afspraak op 16 november niet missen.

Het spreekt vanzelf dat we die dag niet alleen zullen kunnen kijken maar ook zullen kunnen genieten van het lekkers wat onze huiskok Tony ons zal voorschotelen. De kosten hiervan worden op het einde van de avond gedeeld en afgerekend onder de aanwezigen. 

Mogen we jullie vragen vooraf jullie aanwezigheid te bevestigen aan Chris De Roeck door te bellen op tel nr 09/329 50 30 of te mailen aan christiaan.de.roeck@telenet.be , liefst voor 9 november. 

Wij kijken er alvast naar uit, u ook?

TIJDSTIP: zaterdag 16 november om 19.00 u
LOCATIE: parochiezaal te Luchteren
INKOM: gratis
INFO: Chris De Roeck door te bellen op tel nr 09/329 50 30 of te mailen aan christiaan.de.roeck@telenet.be
ORGANISATOR: Femma Drongen Luchteren en KWB