Op de fiets met God

De Geest waait door je haren, Jezus zit achteraan op je bagagedrager, je draagt de bolletjestrui niet en toch ontmoet je God op de berg… kan dat?
Tijdens Op de fiets met God waag je je alvast aan een ontsnapping uit het peloton van lawaai en drukte van het dagelijks leven. Wie weet vangen we een glimp op van wat het betekent God te vinden in alle dingen.

​De dag start met een inspirerende inleiding. Vervolgens fiets je in lussen vertrekkende vanuit de Oude Abdij Drongen. Naargelang het ritme van de tocht is er een moment van gebed. Je ontmoet boeiende mensen of gemeenschappen of bezoekt een inspirerende locatie. Niet enkel de plek is belangrijk, maar ook het samen onderweg zijn, het genieten van de zomerse natuur en de rust. ’s Avonds vertel je over je ervaringen van de dag.
Je hoeft geen Greg Van Avermaet of Tom Dumoulin te zijn, maar enige basisconditie is wenselijk. Je kiest zelf hoeveel je fietst per dag: min. 45 km, max. 100 km. Je zorgt zelf voor een fiets

Data: woensdag 14 augustus 2019 (10 u.) tot zondag 18 augustus 2019 (na het middageten)

Begeleiding:
Mevr. Rita Loyens, begeleider van Geestelijke Oefeningen
Mevr. Hilde Van Linden, medewerker van het Platform voor Ignatiaanse Spiritualiteit in Amsterdam

Kosten: € 365 – Korting tweepersoonskamer: € 345
Wie sommige afstanden met de trein wil afleggen (bv. de terugreis na een fietsdag) betaalt zelf nog de treinkosten voor zichzelf en voor zijn/haar fiets (4 euro om een fiets mee te nemen op de trein).

Inschrijven: via deze link vóór 5 augustus

Nog dit:

  • Je logeert in een kamer met eigen sanitair.​
  • Je kunt zelf lakens meebrengen voor een eenpersoonsbed (met donsdeken) of die ter plaatse huren: Lakenpakket € 8; Handdoekenpakket: € 7
  • 14-20 dagen voor de activiteit ontvang je van ons nog een deelnemersbrief (per mail) met meer info. Ontvang je die niet, neem dan zeker contact op!
  • In het park van de Abdij en in de omgeving kun je goed wandelen. Gepast schoeisel en eventueel regenkledij is daarvoor wenselijk.
  • Hou je van creatieve verwerking en heb je graag je eigen materiaal, breng dat dan gerust mee: tekenpapier, penselen, mengpotje, stiften (kortom: materiaal waar je graag mee werkt).

Betaling:
IBAN BE11 4478 6306 0148      BIC KREDBEBB
Mededeling: ‘Naam activiteit + uw naam’​
De kostprijs van de activiteit mag voor niemand een belemmering zijn. Neem contact op indien nodig.

Meer info:
mail of bel via activiteiten@oudeabdij.be of +32 9 226 52 26

TIJDSTIP: woensdag 14 augustus 2019 (10 u.) tot zondag 18 augustus 2019 (na het middageten)
LOCATIE: Oude Abdij
INKOM: € 365 - Korting tweepersoonskamer: € 345
ORGANISATOR: Oude abdij