OP DE FIETS MET GOD

De Geest waait door je haren, Jezus zit achteraan op je bagagedrager, je draagt de bolletjestrui niet en toch ontmoet je God op de berg… kan dat?
Tijdens Op de fiets met God waag je je alvast een ontsnapping uit het peloton van lawaai en drukte van het dagelijks leven. Wie weet vang je een glimp op van wat het betekent God te vinden in alle dingen.

De dag start met een inspirerende inleiding. Vervolgens fiets je in lussen vertrekkende vanuit de Oude Abdij Drongen. Naargelang het ritme van de groep is er een moment van gebed. Je ontmoet boeiende mensen of gemeenschappen of bezoekt een inspirerende locatie. Niet enkel de plek is belangrijk, maar ook het samen onderweg zijn, het genieten van de zomerse natuur en de rust. ’s Avonds vertel je over je ervaringen van de dag.

Je hoeft geen Greg Van Avermaet of Tom Dumoulin te zijn, maar enige basisconditie is wenselijk. Je kiest zelf hoeveel je fietst per dag: min. 45 km, max. 100 km. Je zorgt zelf voor een fiets.

Data: woensdag 14 augustus 2019 (10 u.) tot zondag 18 augustus 2019 (na het middageten)

Begeleiding:
Mevr. Rita Loyens, begeleider van Geestelijke Oefeningen
Mevr. Hilde Van Linden, medewerker van het Platform voor Ignatiaanse Spiritualiteit in Amsterdam

Kosten: € 365 – Korting tweepersoonskamer: € 345
Deze prijs mag voor niemand een belemmering zijn. Neem contact op indien nodig.

  • Rekeningnummer: ​IBAN BE11 4478 6306 0148      BIC KREDBEBB
    Mededeling: ‘Fietsretraite + uw naam’
  • Wil je sommige afstanden met de trein afleggen (bv. de terugreis na een fietsdag), dan betaal je zelf nog de treinrit en de kosten voor je fiets (4 euro om een fiets mee te nemen op de trein).

Inschrijven via deze link of het inschrijvingsformulier hieronder.
Inschrijven vóór 1 augustus

Meer info: mail of bel via activiteiten@oudeabdij.be of +32 9 226 52 26

Nog dit:

  • 14-20 dagen voor de activiteit ontvang je van ons nog een deelnemersbrief (per mail) met meer info. Ontvang je die brief niet, neem dan zeker contact op!
  • Hou je van creatieve verwerking en heb je graag je eigen materiaal, breng dat dan gerust mee: tekenpapier, penselen, mengpotje, stiften (kortom: materiaal waar je graag mee werkt).
  • In het park van de Abdij en in de omgeving kun je goed wandelen. Gepast schoeisel is daarvoor wenselijk.
  • Je logeert in een kamer met eigen badkamer.​
  • Je kunt zelf lakens meebrengen voor een eenpersoonsbed (met donsdeken) of die ter plaatse huren: Lakenpakket € 8; Handdoekenpakket: € 7

 

TIJDSTIP: 14-18 augustus 2019
LOCATIE: Oude Abdij
INFO: activiteiten@oudeabdij.be
ORGANISATOR: Oude abdij