Kom mee smullen voor de Assels

Het eetfestijn van de werkgroep Assels is intussen een jaarlijkse traditie. We kunnen opnieuw rekenen op onze bekwame kookploeg en staan zelf klaar om de handen uit de mouwen te steken. We werken met hoofdzakelijk seizoengroenten en altijd met verse ingrediënten, prille lentegroenten met een aangepast vleesgerecht of een vegetarische variant. We verwelkomen je met een lekker Gents aperitiefje en trakteren je vervolgens op een heerlijke kop soep en hoofdgerecht. Zoals altijd is er voldoende keuze voor vegetariërs en vleeseters. Met een waaier aan zoete versnaperingen sluiten we het menu af. De opbrengst investeren we in de aankoop van nieuw natuurgebied in de Assels.

ASSELS

Praktisch

Locatie:           Zondag 8 maart, Landgoed De Campagne, Gijzelstraat 12 in Drongen.

Prijs:                22 euro voor volwassenen, 13 euro voor kinderen tot 14 jaar, gratis tot 3 jaar. Alleen de drank is niet in de prijs begrepen.

Inschrijven:     Is noodzakelijk, want de plaatsen zijn beperkt. Je kunt op twee tijdstippen komen eten, om 11.30 uur of 13.30 uur. Je inschrijving is pas definitief bij betaling. Inschrijven kan via het formulier in de activiteitenkalender op www.natuurpuntgent.be

 

Meer info bij Philippe Ampe, philippe.ampe1@telenet.be

TIJDSTIP: Zondag 8 maart
LOCATIE: landgoed De Campagne te Drongen Luchteren
INKOM: 22 euro voor volwassenen, 13 euro voor kinderen tot 14 jaar, gratis tot 3 jaar.
INFO: philippe.ampe1@telenet.be
ORGANISATOR: Natuurpunt, werkgroep Assels