Fietsen augustus met OKRA Baarle

Op maandag 2 augustus 2021 fietsen we onder leiding van Sylvère naar Poeke. Starten om 13u30 aan het O.C. in Baarle. We houden een rust- en drankpauze in café “De Zoete Inval” Poekedorpstraat 2 te Poeke (Aalter). Bezienswaardigheden in Poeke: De Sint Lambertuskerk, Kasteel van Poeke. De Artemeersmolen, gelegen op de grens van Poeke en Kanegem.

De 2de rit gaat door op maandag 16 augustus 2021. We fietsen onder leiding van Honoré naar Semmerzake. Starten om 13 u 30 aan het OC in Baarle.
Café Beverly gelegen aan de Aalbroekstraat 56 in Semmerzake is onze stopplaats. Bezienswaardigheden in Semmerzake (Gavere). Sint Pietersbandenkerk. Molen “De Ronne” waarvan enkel de romp bewaard is gebleven.

Op 30 augustus 2021 fietsen we onder leiding van Jeroom naar Machelen. Starten om 13 u 30 aan het O.C. in Baarle. Hier zijn we voor de rust en drankpauze te gast in “’t Leiebolleke” Dorpstraat 69 in Machelen. Bezienswaardigheden in Machelen. Sint Michiel en Cornelius en Ghislenuskerk. Roger Raveelmuseum. Franse Militaire Begraafplaats (WO I). Hostensmolen, gelegen in de dorpskern.
Gelieve op de fietstochten de coronamaatregelen die op dit moment gelden, zeker in acht te nemen.

TIJDSTIP: maandag 16 augustus 2021
LOCATIE: om 13u30 aan het O.C. in Baarle
INKOM: gratis
INFO: anniedebuck@telenet.be
ORGANISATOR: Okra Baarle