DIGITALE VASTENRETRAITE De morgen komt

Elke retraite is een innerlijke reis. Zo ook deze retraite. Het is heel goed mogelijk dat je wordt verrast of aangemoedigd, uitgedaagd of geprikkeld door wat er gebeurt. Je kunt verbaasd of angstig worden: misschien laat God doorschemeren dat je een nieuwe richting moet inslaan in je leven. Door je gebed vol te houden met een open geest en een groot hart, kom je tot innerlijke rust. God is een God van vertroosting en wacht op het moment waarop Hij je genadig kan zijn (2 Kor 1, 3; Jes 30, 18).

Dagelijks wordt om 18 uur een nieuwsbrief verstuurd met materiaal voor je gebed. Tweemaal per week krijg je ook tips om te bidden en een citaat uit de ignatiaanse traditie of van de kerkvaders.

Gratis aanmelden via https://www.ignatiaansbidden.org/

Wekelijks is er een uitwisselingsgroepje in de Oude Abdij Drongen o.l.v. pater Wauthier de Mahieu. Je wisselt uit over wat de teksten en het gebed van de digitale retraite met je gedaan hebben. Zo ga je verbonden met anderen de weg naar Pasen. Telkens op dinsdagavond van 19.30 u. tot 20.30 u. Meer info: www.oudeabdij.be of tel. 09 226 52 26

TIJDSTIP: Vanaf woensdag 26 februari 2020
INFO: https://www.ignatiaansbidden.org/
ORGANISATOR: Oude abdij