Derde cursus ‘AUDIO’ in de film

Op woensdag 18 december om 19 uur wordt een derde cursus door de filmclub gegeven. In deze les staat ‘AUDIO’ in de film centraal. Audio in de film is een essentieel onderdeel, het geeft de film haar volle kracht en uitstraling. Audio bestaat uit het origineel geluid van de filmopname, bijpassende muziek, commentaar en mogelijks extra toegevoegde geluiden. Alle klank dient goed uitgebalanceerd te zijn en onzuiverheden in de audio worden best weggewerkt. Klank bewerking is dus een belangrijk onderdeel bij creatie van een film. Een hele opgave! De toegang is 5 euro, inclusief een gratis drankje. Gelieve vooraf telefonisch of via e-mail contact op te nemen om in te schrijven.

De filmclub is telefonisch of via e-mail te bereiken via Chris Vereecke, 0476 58 08 08, christian.vereecke@telenet.be  of Daniël Van Loocke, dvanloocke@hotmail.com,  09 227 29 00.

Clublocatie: Open Huis, aan de Leie Domien Ingelsstraat 15A, Drongen. Open elke 1e en 3e woensdag van de maand om 19 uur, behalve januari, juni, juli, augustus en op feestdagen. Meer info over “Filmclub Focus Gent” via de website van het Cultuurplatform Drongen.

 

TIJDSTIP: woensdag 18 december om 19 uur
LOCATIE: Open Huis a/d Leie
INKOM: 5 euro
INFO: Chris Vereecke, 0476 58 08 08, christian.vereecke@telenet.be of Daniël Van Loocke, dvanloocke@hotmail.com, 09 227 29 00
ORGANISATOR: Filmclub Focus Gent