Crea: Glas etsen GAAT NIET DOOR

In de workshop “glas etsen” wordt er met etspasta en vinylstickers een permanent figuur of tekst op glas aangebracht. Je tovert eenvoudige glazen voorwerpen om in unieke creaties. Er is absoluut geen voorkennis vereist! Materiaal: de lesgeefster brengt alle specifieke materialen mee, zoals de etspasta en verschillende sjablonen zodat iedereen iets kan kiezen naar eigen smaak. De richtprijs hiervoor is 10 euro. Dit wordt ter plaatse aan de lesgeefster betaald.
Zelf mee te brengen: eigen keuze frisdankglazen, vaasjes, theeglazen, confituurpotten, spiegeltjes…. Zorg voor minstens 5 stukken glaswerk. LET OP: breng glaswerk mee met een rechte of schuine wand, geen bolle wand. Breng ook iets om de tafel af te dekken, een keukenhanddoek en een vuilniszak mee.
Lesgeld: 6 euro (te betalen bij inschrijving)
Vlug inschrijven is de boodschap, de plaatsen zijn beperkt!

Inschrijven kan tot en met zaterdagmiddag 14 maart
Per mail vvbaarle@hotmail.com met vermelding van je naam en het bedrag van 6 euro overschrijven op rekeningnummer BE05 3900 8009 4975.
Of via gesloten omslag met vermelding van je naam en het juiste bedrag van 6 euro deponeren in de brievenbus van Linda – Baarledorpstraat 64 (brievenbus optiek)

TIJDSTIP: Donderdag 19 maart 2020 om 19u30
LOCATIE: Ontmoetingscentrum Baarle
INKOM: 6 euro (te betalen bij inschrijving)
INFO: vvbaarle@hotmail.com
ORGANISATOR: Vrouwenvereniging Baarle en Ferm