BIJBEL BELEVEN IN DE OUDE ABDIJ DRONGEN

Wil je graag in de schoenen gaan staan van de eerste christenen? Voel je de vreugde en vrede van Pasen nog in jou of is het aan het minderen? Hoor je de Heilige Geest al spreken? Met de Bijbeldramatische oefeningen op de webpagina van de Oude Abdij Drongen kan je het Pinksterverhaal van binnenuit beleven. Bekijk de oefeningen op de website en kies diegene eruit die je inspireren. Doe mee aan een online uitwisselingsmoment om je ervaringen te delen, want geloven doen we in verbondenheid met anderen. Of laat een bericht achter op onze blog-pagina.

Inschrijven voor de online uitwisseling kan via onze website. Je kan kiezen uit twee momenten met een maximum van 5 deelnemers per uitwisselingsmoment. De uitwisseling duurt ongeveer 50 minuten en je krijgt op voorhand een link doorgestuurd.

Met een tekstlink kan je als eens proberen, zo verliezen we geen tijd aan technische dingen. Graag vertrekken we tijdens de uitwisseling van een beeld. Dit kan je eigen standbeeld zijn, een foto van tegenstellingen in je omgeving, een beeld uit de media, een beeld bij het lied… Hou dit beeld, je notities en de Bijbeltekst bij de hand tijdens de online uitwisseling.

Data: 31 mei om 14 uur of 17 uur (bij voldoende vraag, meer data mogelijk)

Meer info en aanmelden: www.oudeabdij.be of +32 (0)9 226 52 26

TIJDSTIP: : 31 mei om 14 uur of 17 uur
LOCATIE: Oude Abdij
INFO: www.oudeabdij.be of +32 (0)9 226 52 26
ORGANISATOR: Oude abdij