Bezoek aan wijndomein Nobel in Lochristi

Nobel is een jonge wijngaard van 5,5 hectare, waar wijnbouwer Joris Van Duffel zijn passie waarmaakt. De zandbodems zijn ideaal om frisse, frivole wijnen te produceren, voornamelijk witte wijnen, maar ook rosé wijnen en rood. Er staan conventionele druivenrassen en nieuwe variëteiten.  Duur van het bezoek: 2 uur. We sluiten af met een degustatie van 6 wijnen. De deelnameprijs is 19 Euro p.p. Wie wil kan ook ter plaatse wijnen kopen. We starten om 15 uur en we spreken af bij ingang (Denen 33, 9080 Lochristi) om 14u45. Parkeren kan je op het terrein.

Inschrijven doe je bij Marius Hovens (mariushovens@gmail.com) met vermelding van het aantal personen. De inschrijving is definitief nadat de deelnameprijs van 19 euro p.p. is overgeschreven op rekening nummer: BE76 1236 1389 9595.

Daarna kunnen liefhebbers een hapje eten in restaurant Villa Johanna in Lochristi. Er zijn 20 plaatsen gereserveerd. Het menu is aan 40 euro pp, à la carte. Betaling diner gebeurt per persoon in het restaurant.

Inschrijven: ten laatste op 11 September. Laat ook weten of je al dan niet mee gaat eten.

Alle activiteiten worden georganiseerd volgens de wettelijke COVID-19 voorschriften die dan gelden voor groepsbezoeken voor binnen en buiten.

TIJDSTIP: 18 september
LOCATIE: Denen 33, 9080 Lochristi
INKOM: 19 Euro p.p.
INFO: mariushovens@gmail.com
ORGANISATOR: CuVino